Yaşlılık Güzeldir


Advanced Style isimli blogda birbirinden güzel kadınları görebilirsiniz. Kendileriyle, yüzlerindeki çizgilerle, beyaz saçlarıyla barışık kadınları. Stilleriyle, duruşlarıyla çok güzeller. Her yaşın ayrı güzelliği var. Bunu kabul etmek ve yaşanmışlıkları onurlandırmak üzere..





Yaşlılık Güzeldir Yaşlılık Güzeldir Reviewed by Arzu Pınar on Ağustos 13, 2011 Rating: 5

8 yorum

Derinden dedi ki...

Ne kadar güzel fotoğraflar bunlar.İnanın Sivas'a sıcak sıcak enerjiniz ulaştı.Bu fotoğraflara bakınca yaşama sevinciniz artıyor ve diyorsunuz ki: hayata nasıl bakarsanız hayatta size öyle bakar.Varlığınız için teşekkürler

Arzu Pınar dedi ki...

aralarinda 100 yasinda olan bile var. :) ben tesekkur ederim.

Deli Anne dedi ki...

Bayıldım ben linkini verdiğiniz bu siteye. Sahiden de bakışını değiştiriyor insanın hayata karşı. Ve dayatılan birçok şeyi sorgulamaya sevk ediyor. Ne güzel demişsiniz; yaşanmışlıkları onurlandırmak üzere..
diye..

Arzu Pınar dedi ki...

Olumu bekleyerek yasayanlar var, bir de yasamin hakkini verenler. :) Harika bir calisma yapmislar.Bana yasam enerjisi asiladilar resmen. Fotograflarina bakmak, tavsiyelerini dinlemek bile yetti.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
neval dedi ki...

ahh yaşlılık ,yaşlılık sıkıntıları,acizliğiyle güzel değildir.mecburen kabullenme vardır.kabullenemeyen,genç nineler malumumuz zaten.sıkıntılar ne kadar azsa ,kabulleniş daha kolay olur zannımca.

Arzu Pınar dedi ki...

hastaliklar eminim ki zordur ama yaslanmadan olenler de var aramizda. yaslilik psikolojisine girmemek ve olumu beklememek... hayatin her aninin degerini bilerek yasamak. yasam bu bence.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.